KNMG district XVII Twente

Verslag Wetenschappelijke Bijeenkomst

Naar de uitnodiging


gesprek het Salonorkest Belle Epoque Na een copiŽuze maaltijd Onder collegae Onder collegae Onze voorzitter Onder collegae Onder collegae Ruggelings aan de bar Gerrit Jan Harmsen, Huisarts [Nijverdal] Diederik Buiten, psychiater [MST Enschede] Arnold Schriemer, bedrijfsarts [Arbo Unie] Henk Jan Hasper, verpleeghuisarts [AriŽns Zorgpalet] Hero Dijkema, uroloog [Twenteborg Almelo] Hein Bernelot Moens, reumatoloog [SMT Hengelo] Miriam de Haas, verzekeringsarts [UWV Hengelo]

Bijna midwinter bijeenkomst

Donderdag, 31 Januari 2008

Locatie: De Houtmaat


Bij het ontvangen van de vele uitnodigingen voor eindejaars- of nieuwjaarsbijeenkomsten ontstond bij het bestuur van district Twente in december het idee voor een "midwinter" bijeenkomst voor de leden.
Doel van het bestuur met deze bijeenkomst was dat vanuit zoveel mogelijk disciplines van artsen kort zou worden verhaald welke voor de zorg belangrijke nieuwe activiteiten in 2008 zouden worden ondernomen, en dat alleen in een positieve toonzetting. Veel enthousiaste verhalen dus! Door de vakanties rond "midwinter" is de bijeenkomst ook vervroegd tot een "bijna midwinter" bijeenkomst

De avond begon met een niet eenvoudige en voedzame maaltijd, en werd begeleid door het Salonorkest Belle Epoque

De opzet van informatieve positieve verhalen is gelukt: 7 sprekers hebben een select gezelschap verteld wat voor hun achterban in 2008 het meest meldenswaardige Ďgoede voornemení is.
Die voornemens waren heel divers: van functioneringsgesprekken voor specialisten tot het voornemen om in 2008 (en daarna!!) eens uit het nederige schulpje te kruipen.
De sprekers waren (in alfabetische volgorde): Uiteraard werd door de aanwezigen op de diverse bijdragen gereageerd, waardoor het niet altijd lukte de bijdragen kort te houden. De avond werd er wel langer dan bedoeld en zeker nog levendiger dan bedoeld door!

Het idee voor deze avond ondervond veel bijval en het bestuur heeft dan ook besloten hier een traditie van te maken: ook in januari 2009 zullen nog meer artsen dan in 2008 hun collegae weer de Ďgoede voornemensí voor 2009 presenteren, voorafgegaan door een maaltijd en met voldoende tijd om elkaar te leren kennen c.q. de kennismaking te hernieuwen.

Hits:
2470
Terug naar voorpagina