GGD-gebouw Nijverheidsstraat 30
te 7511 JM Enschede

Parkeren

Betaalde parkeergelegenheid vindt u in de overdekte Zuidmolen-garage tegenover het kantoor of de parkeerplaats aan het Van Heekplein.


Routebeschrijving

ViaMichelin's Kaart

Per auto

Vanuit Almelo - Al/A35

Afslag Enschede/Enschede-zuid (afrit 25). Bij de verkeerslichten linksaf (Buurserstraat). Verder rijden op de Zuiderval en de borden Centrum volgen (u passeert 3 verkeerslichten). Bij de rotonde rechtsaf (Haaksbergerstraat). Bij de tweede rotonde rechtdoor rijden (Nijverheidstraat). GGD-gebouw aan de linkerkant.

Vanuit Hengelo - N35

Volg de borden Centrum. Na de Prinsessetunnel rechtdoor. Via De Ruyterlaan en Ripperdastraat naar de rotonde. Hier links aanhouden. GelD-gebouw aan de linkerkant.

Vanuit Oldenzaal/Losser - N342

Volg de borden Glanerbrug/Gronau (Oldenzaalsestraat). Deze weg blijven volgen via de Laaressingel, over het spoor, Oliemolensingel tot de afslag Centrum. Hier rechtsaf (Boulevard 1945). Bij de T-splitsing linksaf (achter V&D). Na het Casino rechtsaf. Bij de rotonde opnieuw rechtsaf. GGD-gebouw aan de linkerkant.

Vanuit Haaksbergen - Nl8

In Enschede richting Centrum/ziekenhuis (Haaksbergerstraat) rijden. GGD-gebouw aan het einde van de Haaksbergerstraat, na de tweede rotonde, aan de linkerkant.


Per openbaar vervoer

Trein

Vanaf NS-station Enschede CS is het ongeveer 250 meter lopen naar het GGD-kantoor. U steekt het Stationsplein over en gaat de Piet Heinstraat in. Bij het Hoedemakersplein gaat u rechtdoor de Nijverheidstraat in. U ziet het GGD-kantoor rechts liggen.

Bus

Stadsbussen 1, 2, 4 en 5 stoppen allen bij de bushalte Centrum (Zuidmolen). Bij de halte gaat u linksaf en direct weer links de Nijverheidstraat in.
De streekbussen 51/3 (Almelo/Hengelo/Glanerbrug), 60 (Oldenzaal), 61 (Overdinkel/Losser), 62 (Denekamp/Oldenzaal) en 20/59/73S/74S (Eibergen/Neede/Haaksbergen) stoppen bij het busstation tegenover het NS-station. Vervolgens loopt u richting Hoedemakersplein de Nijverheidstraat in.

Hits:

Terug naar uitnodiging