KNMG-district Twente
Uitnodiging en inschrijvingsformulier

Nieuwjaarsbijeenkomst 2018

Donderdag 18 januari 2018
Aanvang 18:00 uur

Volvo Garage Harrie Arendsen
Steenzoutweg 10
7554 RN Hengelo(ov)
074-2422966

Website Volvo Garage

Geachte collega,

Getrouw aan onze jarenlange traditie, organiseert het KNMG-district Twente ook dit jaar de bekende Nieuwjaarsbijeenkomst, dit keer op donderdag 18 januari 2018. U en uw partner worden van harte uitgenodigd, maar omdat de ruimte beperkt is hanteren we het aloude “wie het eerst komt, het eerst maalt”.

Als locatie hebben we dit jaar gekozen voor een gebouw dat “duurzaamheid” uitstraalt. Niet alleen is het gebouw zo gesitueerd dat de lichtinval zo gunstig mogelijk is, maar ook de dakbedekking dient meerdere doelen, niet alleen houden sedum [vetkruid] en mos het pand koel in de zomer en warm in de winter, maar het is de bedoeling dat er straks kippen op lopen, die weer eieren leggen voor de lunchroom.

We hebben als sprekers vertegenwoordigers van een aantal van onze federatiepartners en stakeholders uitgenodigd, zodat we ook tijd hebben om elkaar te ontmoeten en bij te praten. Alle sprekers zullen ons bijpraten over de ontwikkelingen op hun terrein en hun bijdrage aan echte kwaliteitsinformatie en creatieve oplossingen voor de steeds weer opdoemende noodzaak tot bezuinigen.

Wij zijn ervan overtuigd dat er in onze regio nog steeds veel positieve ontwikkelingen zijn: daar willen we graag méér van horen.

Namens het bestuur,
Marianne J. Abbink-de Roos,
secretaris KNMG-Twente.


Programma 18 januari 2018:
18:00Ontvangst
18:30Welkom en presentaties
19:30Koud Buffet
20:15Rondleiding door het gebouw
21:15Warm buffet en dessertbuffet
22:30SluitingDe bijeenkomst is geweest.

Hits:
984
Terug naar voorpagina