Routekaart en routebeschrijving

Donderdag, 21 april 2005

Theater De Reggehof / Muziekschool Hof van Twente
De H๖fte 5
7471 DK Goor
Tel.: 0547 – 28 48 88

Vanaf Amsterdam, Deventer neemt u op de A 1 de afslag Markelo/Holten Oost/Rijssen West/Hellendoorn (na de Mac Donalds). Sla aan het einde van de afrit rechtsaf; richting Markelo. U vervolgt dan uw weg door Markelo. Vervolgens volgt u de borden naar Goor. U komt Goor binnen op de Markeloseweg. Aan het einde van deze weg staat rechts de hervormde kerk. Bij de kerk gaat u links, richting centrum, en vervolgens neemt u de bocht naar links (met aan uw linkerhand de Rabobank). Direct de eerste oprit naar rechts nemen: u rijdt de parkeerplaats achter De Reggehof op. Aangegeven staat: P – ’t Loar.

Vanaf Almelo: Op de A1 neemt u de afslag Rijssen/Enter/Goor. Vervolgens neemt u de N347 richting Goor. Deze weg moet u tot het einde volgen; hier staan verkeerslichten. Bij deze verkeerslichten gaat u rechtsaf en rijdt Goor binnen. U komt Goor binnen op de Deldensestraat. De Deldensestraat blijft u volgen; ook de bocht naar rechts nemen. U passeert dan de katholieke kerk aan uw linkerhand. Na de katholieke kerk slaat u de eerste weg linksaf richting Centrum - Markelo – Holten. Deze straat blijft u volgen. U volgt dan de P – route. Aan uw linkerhand ziet u een groot plein waar geheel rechts het grote gebouw De Reggehof staat. Aangezien het vrijdags markt is kunt u het beste dan niet deze parkeerplaats gebruiken maar P ’t Loar. Deze is te vinden als u na de parkeerplaats links aan houdt en vervolgens voor de Rabobank weer links de P oprijdt.

Vanaf Hengelo: richting Delden; vervolgens volgt u de borden naar Goor. U rijdt bij de verkeerslichten rechtdoor. U rijdt dan op de Deldensestraat. U komt dan de bebouwde kom van Goor binnengereden. Deze weg blijft u volgen. Ook de bocht naar rechts nemen. U passeert dan de katholieke kerk aan uw linkerhand. Na de katholieke kerk slaat u de eerste weg linksaf richting Centrum - Markelo – Holten. Deze straat blijft u volgen. U volgt dan de P – route. Aan uw linkerhand ziet u een groot plein waar geheel rechts het grote gebouw De Reggehof staat. Aangezien het vrijdags markt is kunt u het beste dan niet deze parkeerplaats gebruiken maar P ’t Loar. Deze is te vinden als u na de parkeerplaats links aan houdt en vervolgens voor de Rabobank weer links de P oprijdt.

Vanaf Enschede: Op de A1 neemt u de afslag Delden-Hengelo West-Goor. Vervolgens volgt u de borden naar Goor. V๓๓r Goor gaat u bij de verkeerslichten rechtdoor. U rijdt dan op de Deldensestraat. U komt dan de bebouwde kom van Goor binnengereden. Deze weg blijft u volgen. Ook de bocht naar rechts nemen. U passeert dan de katholieke kerk aan uw linkerhand. Na de katholieke kerk slaat u de eerste weg linksaf richting Centrum - Markelo – Holten. Deze straat blijft u volgen. U volgt dan de P – route. Aan uw linkerhand ziet u een groot plein waar geheel rechts het grote gebouw De Reggehof staat. Aangezien het vrijdags markt is kunt u het beste dan niet deze parkeerplaats gebruiken maar P ’t Loar. Deze is te vinden als u na de parkeerplaats links aan houdt en vervolgens voor de Rabobank weer links de P oprijdt.

Vanaf Haaksbergen rijdt u via Hengevelde naar Goor. Aan het eind van de weg Hengevelde-Goor gaat u rechtsaf, over de brug en dan de 1e weg links, langs de Eternit. Na de spoorwegovergang gaat u linksaf de Stationslaan in. Aan het eind rechtsaf en direct weer rechtsaf. Vervolgens neemt u de bocht naar links (met aan uw linkerhand de Rabobank). Direct de eerste oprit naar rechts nemen: u rijdt de parkeerplaats achter De Reggehof op. Aangegeven staat: P – ’t Loar.

Met de trein stopt u op station Goor. U verlaat het station aan de centrumzijde. Bij de kaartjesautomaat steekt u over en u loopt door tot aan de Lidl. Voor de Lidl gaat u links, vervolgens direct rechts. Op de kruising steekt u recht over en u komt uit op de parkeerplaats van de Reggehof.

Hits:
604
Terug naar voorpagina